Följs oss         
 

Teknos färg

Välj kulör och vi blandar målarfärgen åt dig!

 

Teknos tillhör toppskaran av ledande färgtillverkare i Norden. Med en konstant jakt på att förbättra sina färger kan Teknos idag erbjuda produkter av hög kvalitet.

 

”Vi är allt det som är typiskt finskt, det uppriktiga och naturliga. Men också det utmanande – formgivning, arkitektur och kultur. Vår färg tål det finska klimatet, såväl ur ett hållbart som estetiskt perspektiv. Så har det varit i över 70 år.”

 

Teknos skyddar och bevarar hus och hem från nock till sockel, både invändigt och utvändigt, och är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Vår färg används lika gärna av proffs som av slutkonsumenter och bevarar allt från lägenhetshus i staden till ladugårdar på landet och fritidsvillor vid havet. Färgens uppdrag är att skydda och bevara, så att ditt målningsprojekt står sig snyggt och funktionellt i väder och vind under en lång tid, så att du inte behöver måla om särskilt ofta.

 

I våra hyllor hittar du ett stort utbud av Teknos färg, färgprodukter, både för inomhus- och utomhusbruk, men också för maskin och industrimålning.

 

Kom in så hjälper vi dig att hitta vilken produkt som passar ditt projekt bäst!

Färgkarta teknos

Färgprodukter från Teknos

För ytterligare information om Teknos produkter besök gärna deras hemsida, som du hittar här, eller kom in till oss i butiken så berättar vi mer.

Teknos färg och färgprodukter logga