Följs oss         
 

Målarfärg

Måla som ett proffs med våra premiumfärger

 

Vi är återförsäljare av färgprodukter från Teknos och Jotun, men för att kunna erbjuda dig bästa möjliga utbud har vi även kompletterat med ett flertal mindre färgfabrikat.

 

Caparol är en internationell färgexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet.

 

Jotun är en norsk producent som är en av världens ledande leverantörer av färger till konsumenter och hantverkare, fartygsfärg, industrifärg och pulverlacker. Jotun levererar färger och beläggningar som har utvecklats speciellt för unika förhållanden.

 

Teknos är idag en av Nordens största tillverkare av färg med en växande närvaro i Europa och resten av världen. Teknos jobbar med forskning och utveckling varje dag, ett arbete som resulterar i användarvänliga, miljöanpassade, hållbara produkter och färg för nordiskt klimat.

 

Tjäralin Norska och svenska hus måste tåla mycket! Extrem kyla, stora nederbördsmängder och starkt solsken gör att huset måste skyddas väl för att hålla länge. Tjæralin har utvecklat produkter som är avsedda för nordiska förhållanden och som skyddar väl.

 

I vår butik har vi provmålat med olika färger för att du ska se resultatet på utvalda underlag.

 

I vår webbshop kan du nu beställa färg som kan skickas till dig eller som du kan hämta direkt från vår butik när leverans är redo. I webbshoppen hittar du bland annat, takfärgerväggfärgerfasadfärgergolvfärger och andra lackfärger från våra olika färgleverantörer.

Färgprodukter från Jotun

Färgsortimentet från Jotun består allt ifrån yrkesmåleriets volymprodukter till superpremium färger för medvetna konsumenter.

Färgprodukter från Teknos

Färgsortimentet från Teknos innehåller allt för yrkesmåleriets behov till den händige konsumentens färger.